Testa ditt ordförråd och lär dig nya ord Vi ger dig verktygen du behöver helt gratis! Sedan starten 2013 har Vokabulär.se bidragit till ett rikare ordförråd hos 4 191 personer. Bli medlem helt gratis →

Vokabulär expanderar

Skrivet den 8 oktober 2016 00:12
Vokabulär.se har fram till idag fokuserat på svåra och väldigt svåra ord i sitt ordförrådstest. För att bredda oss har vi beslutat att börja implementera även enklare ord och i slutändan är tanken att man som alternativ ska kunna välja att utföra testet i olika nivåer.

Med andra ord kommer du som medlem ha möjlighet att utföra testet på ett sådant sätt att du avancerar i takt med att du visar förståelse för svårare och svårare ord. För att hjälpa oss på vägen kan du skicka in ord som du skulle vilja ha med i testet. Framförallt ord av det enklare slaget, men allt är givetvis välkommet. Låt oss tillsammans göra Vokabulär.se ännu bättre!

Du måste vara inloggad på Vokabulär.se för att skriva i forumet.


  • Användare4 191 användare
  • Ord1 038 unika ord
  • Genomförda ord246 997 testade ord
  • Artiklar8 artiklar
  • Foruminlägg80 foruminlägg

Veckans ord

Veckans ord är aber. Ordet aber kommer från tyskan och betyder invändning eller hinder. Ett aber är således något som hindrar dig eller försvårar för dig på något sätt.