Testa ditt ordförråd och lär dig nya ord Vi ger dig verktygen du behöver helt gratis! Sedan starten 2013 har Vokabulär.se bidragit till ett rikare ordförråd hos 4 879 personer. Bli medlem helt gratis →

Du vet väl att du kan bidra?

Skrivet den 13 oktober 2017 17:56
På Vokabulär.se hittar du bland annat flera intressanta artiklar, ett forum och ett gäng tester om svenska språket. Men den absolut mest populära tjänsten på Vokabulär.se är vårt ordförrådstest. Det verkar som att våra besökare är väldigt intresserade av att skapa sig en bild av hur pass utvecklade deras ordförråd är. För många är det också ett sätt att exponera sig för nya ord och på så sätt bygga upp ett bättre ordförråd. Vi kan märka en betydande ökning i trafiken till Vokabulär.se två gånger per år: veckorna före varje upplaga av högskoleprovet. Ordförrådstestet är alltså ett ypperligt verktyg för dig som planerar att skriva högskoleprovet.

Ordförrådstestet är förvisso ett bra verktyg, men det kan bli bättre. Visste du att du kan hjälpa till att bygga upp databasen som testet bygger på? Genom att gå till sidan "Skicka in ord" kan du bidra med ord som du tycker passar i testet. Nu för tiden accepterar vi ord i fyra olika svårighetsgrader (Lätt, Medel, Svår, Expert) så de flesta ord kan komma till användning i testet! Prova gärna att skicka in ett ord.

Du måste vara inloggad på Vokabulär.se för att skriva i forumet.


  • Användare4 879 användare
  • Ord1 063 unika ord
  • Genomförda ord301 327 testade ord
  • Artiklar8 artiklar
  • Foruminlägg88 foruminlägg