Testa ditt ordförråd och lär dig nya ord Vi ger dig verktygen du behöver helt gratis! Sedan starten 2013 har Vokabulär.se bidragit till ett rikare ordförråd hos 4 622 personer. Bli medlem helt gratis →

Få tillgång till hundratusentals e-böcker och ljudböcker gratis

Skrivet den 28 mars 2020 14:25
Det finns många metoder för att utveckla ett rikare ordförråd. Vissa metoder är bättre än andra, och vilken som fungerar bäst varierar såklart från person till person. Men när vi på Vokabulär.se får frågan om det finns en universell metod som fungerar för de flesta så är svaret solklart: läs mycket! Läsning är utan tvekan den bästa metoden för att stöta på nya ord. Se bara till att slå upp alla ord du inte förstår!Att hitta spännande böcker att läsa har dessutom aldrig varit smidigare. Du ta del av hundratusentals e-böcker och ljudböcker genom Nextory. En fantastisk möjlighet att komma igång med läsningen! Just nu kan du prova tjänsten i hela två veckor helt utan kostnad. Och ingen bindningstid heller!

Gå till Nextory och prova tjänsten - det är ju gratis!

Du måste vara inloggad på Vokabulär.se för att skriva i forumet.


  • Användare4 622 användare
  • Ord1 062 unika ord
  • Genomförda ord282 467 testade ord
  • Artiklar8 artiklar
  • Foruminlägg87 foruminlägg

Veckans ord

Veckans ord är absolvera. Ordet absolvera har olika betydelser. I kyrkligt språkbruk används det för att förklara att man avlöser från synd, medan det i andra sammanhang står för att man färdigställer eller fullbordar något.