Testa ditt ordförråd och lär dig nya ord Vi ger dig verktygen du behöver helt gratis! Sedan starten 2013 har Vokabulär.se bidragit till ett rikare ordförråd hos 4 626 personer. Bli medlem helt gratis →

Vilken bok läste du senast?

Skrivet den 28 november 2013 22:39
Förhoppningsvis kan den här tråden ge tips på bra böcker att läsa, speciellt nu i vintermörkret. Personligen har jag insett att jag läser alldeles för få böcker men den senaste var iallafall Inferno av Dan Brown. En spännande bok som jag rekommenderar!
Skrivet den 3 oktober 2014 02:50
Hittar direkt denna tråden om tips på bra böcker nu när vi går mot mörkare tider igen. En bok som jag kan rekommendera är den gamla klassikern Örnnästet av Alistair MacLean.. Finns på film men som man brukar säga, boken är mycket bättre..

Någon som har ett bra tips då det börjar bli dags att ta hem lite böcker igen snart.
Skrivet den 6 oktober 2014 22:09
Rickard skrev:Hittar direkt denna tråden om tips på bra böcker nu när vi går mot mörkare tider igen. En bok som jag kan rekommendera är den gamla klassikern Örnnästet av Alistair MacLean.. Finns på film men som man brukar säga, boken är mycket bättre..

Någon som har ett bra tips då det börjar bli dags att ta hem lite böcker igen snart.


Jag vet inte om du läst den men Sputnik Älskling av Haruki Murakami är väldigt bra. Själv har jag på sistone läst Processen av Kafka! :)
Skrivet den 22 september 2015 21:01
Twilight var senaste boken jag läste. Tyckte att den var toppen och mycket bättre än filmerna!
Skrivet den 22 september 2015 21:10
I krigets mörka skugga

Du måste vara inloggad på Vokabulär.se för att skriva i forumet.


  • Användare4 626 användare
  • Ord1 062 unika ord
  • Genomförda ord282 877 testade ord
  • Artiklar8 artiklar
  • Foruminlägg87 foruminlägg

Veckans ord

Veckans ord är absolvera. Ordet absolvera har olika betydelser. I kyrkligt språkbruk används det för att förklara att man avlöser från synd, medan det i andra sammanhang står för att man färdigställer eller fullbordar något.